over ons

VOF Arctic Circle


Koppelverband Arctic Circle is een jonge binnenvaartonderneming die vrachten vervoerd over de Europese binnenwateren. Het bedrijf werkt vanuit een nauw samenwerkingsverband tussen Willibrord van Waardenberg en Geo Shipping. De koppelverbanden samen vormen een team dat elkaar aanvult waar nodig.  


Voor DP World vervoeren we containers vanaf de grotere zeehavens Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam naar hun eigen binnenlandse terminal in Germersheim (Duitsland). Arctic Circle kan maximaal 368 TEU vervoeren over vier lagen verdeeld en beschikt over twaalf aansluitingen voor reefer containers.


Voor DAP Barging vervoerden we enige tijd bulk- en partijladingen variërend van kolen tot houtsnippers naar verschillende laad- en losplaatsen.


Met twee ruimen van 80,5 x 10,1 meter en 64,3 x 10,1 meter met een uitneembaar gebint kunnen we ook gemakkelijk constructie, ook wel zwaargoed lading genoemd, vervoeren. Dit doen we voor verschillende klanten.

Over ons


Arctic Circle vaart uitsluitend met een vakkundige Nederlandstalige bemanning. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor matrozen, stuurmannen en kapiteins en bieden ruimte voor persoonlijke en vakkundige ontwikkeling en groei. Onze stuurmannen zijn bij ons begonnen als matroos in opleiding en kunnen daardoor de leerling matrozen goed helpen en ondersteunen bij het schoolwerk. Daarnaast is er veel ruimte en tijd om ervaring op te doen met sturen, laden, lossen, containers inplannen, etc en worden er regelmatig veiligheidsoefeningen gedaan.  


Naast werken en leren is er ook ruimte voor plezier. Een potje voetbal, zwemmen of een filmpje kijken in de stuurhut maakt dat er een huiselijke en warme sfeer hangt. Bekijk hier onze filmpjes!


Lijkt het je leuk om bij ons in het team te komen werken? Bekijk onze vacatures.Logo-VTL-klein